FAQ

God kvalitet afhænger ofte af, om du købte en kvalitetskjole. Så prisen er en god indikator. Desværre er nogle mærker så populære, at du betaler mest for logoet og ikke får rigtig kvalitet for pengene. Vintagekjoler fra 50’erne, 60’erne og 70’erne er ofte af meget god kvalitet. Lav en aftale med Stine på 26140875 og kom forbi med nogle kjoler. Så kigger vi på dem, og hjælper dig til at blive bedre til at genkende høj kvalitet.

Ja, vi gør. Og det betydeer, at du har et ansvar. Når du kommer med en kjole, som du ikke længere elsker eller ikke kan passe, så skal du finde en kjole, som har nogenlunde samme kvalitet. På den måde undgår vi, at man kommer ind med en kjole og tager en kjole af bedre kvalitet. For så falder kvalitetsniveauet stille og roligt. Og det er ingen glade for. Så vær dygtig til at holde kvaliteten oppe i dit fælles klædeskab.

Du er altid velkommen til at kigge forbi kjolesalonen. Vi har åbent torsdag og fredag fra kl. 14-18 og lørdag fra 11-15. Du kan også lave en privat aftale med Stine på 26140875

Vi er allemest vant til at købe og smide væk. Men vi vil gerne opdrage mennesker til at genbruge mere og genelske tøj, der ellers vil forsvinde bagest i tøjskabet. Men vil du ikke have et abonnement, kan du godt købe kjolerne. Men med en kjolebyttebutik behøver du faktisk bare aflevere 1 af dine kjoler og så kan du bytte kjoler igen og igen. Det er den mest bæredygtige måde at “købe” tøj på, der findes.

Nej. Du binder dig for 6. mdr. Du kan naturligvis melde dig ud, når du vil, men du skal fortsat betale 199,- i 6 måneder fra den dato, hvor du blev medlem. Til gengæld kan du bytte kjoler lige så tit du vil, og bruge Resecond som dit udvidede klædeskab.

Vi har de størrelser, som I kommer med, da det er jeres klædeskab. I øjeblikket er kjolestørrelserne lidt i den lave ende, måske fordi I har spist lidt for meget under Corona og er vokset ud af jeres kjoler. Så I kommer med lidt små størrelser og tager lidt større størrelser. Hvis du vil hjælpe fællesskabet, så tag nogle store størrelser med. Måske finder du ikke kjoler i samme størrelse og må gå tårevædet og tomhændet fra butikken, men dine kjoler vil tiltrække flere store kjoler, og dermed vil der komme større størrelser. Da vi i sin tid åbnede Resecond have vi ingen små størrelser. Men en ung pige, så fidusen og donerede en lille stak små størrelser, og koft tid efter var der masser af små størrelser i salonen. Det er dig og alle de andre medlemmer, som bestemmer, hvad der er af størrelser i butikken. Du får, hvad du giver.

Jo mere, du bytter, des større udskiftning. Der kommer ca. 30 nye kjoler til butikken hver uge. De fleste besøger butikken en gang om måneden, men hvis du er rigtig god, så besøger du os en gang om ugen, og bytter. For så bliver der meget mere at vælge imellem. Du må besøge os lige så tit, du vil og bytte lige så meget du vil.