Handelsbetingelser

RESECOND (CVR.: 37172073) Brugerbetingelser pr. 20. august 2020

Deltager i fælles skabet

Resecond tilbyder dig adgang til at bytte og låne kjoler. Du medbringer en eller flere kjoler, som er pæne og rene og uden huller eller mangler. Når vi har godkendt din kjole, bytter du den med en anden kjole i salonen. Du kan også låne en kjole.

Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme

Du giver samtykke til, at dit bytteret tilrettes og leveres med det samme, og du kan derfor ikke kan gøre brug af din fortrydelsesret jf. kapitel 4 i forbrugeraftaleloven. Som en del af Resecond opnår du nemlig en række personlige fordele og privilegier fra det øjeblik, du har adgang til Resecond. Derfor bortfalder din fortrydelsesret første gang du logger ind. 

Deling af abonnement:

Dit abonnement er personligt. Det er ikke muligt at dele dit abonnement.

Betaling og opsigelse:

Ved indmeldelsen forpligter du dig til at betale et abonnement a 199,- kr om måneden i 6 måneder (6 måneders binding). Herefter kan du melde dig ud ved at sende en mail til support@resecond.com, hvor du opsiger dit abonnement.  Der er ingen refundering eller kredit for påbegyndte måneder. Du giver os tilladelse til automatisk at fortsætte din  månedlige betaling. Du betaler hver gang ved hjælp af den betalingsmåde, du har angivet, indtil du skriver til os på  og fortæller, at du ikke længere vil være med i fælles skabet.

Opsigelse

Vi skal modtage din udmeldelse senest dagen før fornyelsestidspunktet for din næste periode, hvis vi skal kunne nå at stoppe denne periode i at blive afregnet og påbegyndt. Opsigelse sker ved at sende en mail til support@resecond.com, hvor du fortæller, at du gerne vil stoppe i fælles skabet. Udmeldelse er gyldig når du får en bekræftelse herpå, når din 6 måneders binding ophører.

Betaling

Prisen er inklusive moms. Du kan betale med alle betalingskort. Vi tager ikke gebyr for betaling. Straks, når du har indmeldt dig online, modtager du en ordrebekræftelse, som du skal bruge, når du besøger Resecond. Du accepterer, at Resecond må trække det beløb, du vælger, på din konto. Betaling sker forud ved periodens begyndelse. Du betaler fortløbende, og du accepterer ved tilmelding at Resecond automatisk fornyer dit fælles skabs bidrag. Ved manglende betaling vil du modtage en rykker via den email, som du har oplyst ved indmeldelse. Modtager vi fortsat ikke din betaling, vil du miste adgang til Resecond, og du vil først få adgang til Resecond igen, når vi har modtaget din betaling.

Datapolitik

Vi bruger kun din mail til at sende dig bekræftelse på indmelding og udmelding af Resecond – samt hvis der er vigtig information, som alle medlemmer bør vide (f.eks. ved sygdom eller invitation til særlige arrangementer). Vi sælger ikke dine data videre til andre og vi sletter dine data, når du ikke har været aktiv i Resecond i 3 måneder.

Jeg håber, du bliver rigtig glad for Resecond

Stine Skytte
Tlf. 2614 0875n